Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

Camp rock macedònia

Camp rock macedònia 2017

Què és el Camp Rock Macedònia?

Un any més i amb la il·lusió del primer dia, tornem a estar en marxa amb el Camp Rock Macedònia d’aquest proper estiu, uns dies plens de música, de dansa i de teatre que faran de les Colònies uns dies molt especials.

Uns dies plens de música, valors i complicitats que convertiran aquestes colònies en quelcom que mai oblidareu.

Aquest estiu serà molt especial ja que serà l’inici d’una nova etapa amb la Carlota, la Mar, la Gina, la Noa i l'Anna. Aquest serà el seu primer Camp Rock.

COLÒNIES D’ESTIU = estades fora de casa per compartir experiències amb nous companys/es i en entorns situats en plena natura.

CAMP ROCK MACEDÒNIA = uns dies per escoltar i expressar emocions, per cantar i ballar, per riure i jugar molt, per viure aventures… Uns dies amb moments molt intensos on compartim el dia a dia amb les Macedònia. Unes colònies d’estiu molt especials, que mai oblidaràs!

Intensitat, emocions, jocs, aventures, cançons, concert... i un ingredient màgic; Les Macedònia! Compartint el dia a dia amb els nens i les nenes.

Unes colònies d’estiu que mai oblidaràs!

Un any ple de novetats!El 2017 serà un any especial pel Camp Rock Macedònia. Per començar tenim una nova generació de fruites, la Carlota, la Mar, la Gina, la Noa i l'Anna que faran d’amfitriones per primera vegada. Tot i ser imprescindibles i protagonistes del Camp Rock intervindran en la mesura justa en el seu desenvolupament.

Però aquesta no és la única novetat!

Una de les activitats que ens fa molta il·lusió poder compartir amb vosaltres és que durant el Camp Rock Macedònia es gravarà un tros d’una de les cançons del primer disc de la nova generació de fruites. Si, si! Ho heu entès bé!

A més a més, al llarg de les colònies gravarem un "lipdub" molt especial on vosaltres en sereu els protagonistes!

Sense oblidar els tallers de pinta ungles, les coreografies, els tatuatges...

  • Entrada: diumenge tarda
  • Sortida: dissabte tarda
  • --
  • 1r torn: del 16 de juliol al 22 de juliol del 2017
  • 2n torn: del 23 de juliol al 29 de juliol del 2017
  • --
  • Edat dels i les participants: nascuts del 2005 al 2011*
  • --
  • *En cas d’haver nascut el 2004 poseu-vos en contacte amb nosaltres abans de fer la inscripció. Ens podeu enviar un correu electrònic o trucar a les nostres oficines.

Obrim inscripcions el dia 27 d'octubre!