Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

TESTIMONIS-CAMPROCK

Els testimonis

La nostra filla ha viscut una experiència genial! Va tornar supermotivada! S’ho ha passat com mai a la seva vida!
Veritablement regalar-li aquestes colònies ha estat el millor encert que vam tenir. Ho heu fet possible vosaltres, gracies a la vostra iniciativa. Tot ha estat molt ben portat i molt professional. Nomes us podem que felicitar i demanar-vos q ho feu extensiu a totes les persones q hi han col·laborat des del monitors que han sigut una passada fins a les cuineres que, segons ella, ho feien tot boniiiissim!!! Per descomptat a les fruites!!! unes nenes divines capaces de portar d'una manera magistral el seu paper! Encantadores!!! Una gran elecció!!! I unes grans artistes!!!
Estem supercontents!!!!
Genial!!! No hi ha paraules el que heu fet sentir els nostres fills aquest dies, nomes puc dir una paraula, GRACIES!!
Desprès de poder pair el primer Camp Rock, volia agrair-vos tot els somnis que heu fet realitat i tots els somnis que a partir d'ara restaran per somiar en cadascuna d'aquestes nenes que heu tingut en les vostres mans aquesta setmana passada.
Gràcies d'una somiadora, que tot i que ja tingui una edat, m'heu fet a mi seguir somiant amb els ulls i les experiències viscudes de la meva filla. Ens tornarem a veure en somnis i ben segur que en la realitat també.

Una forta abraçada