Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

Campus d’intel·ligència emocional VEIE

Què és el campus d’intel·ligència emocional VEIE?

Escola VEIE i Lleure dos mil, s’uneixen per oferir-te unes estades diferents, innovadores, emocionants on nens, nenes i joves podran introduir-se en el món de l’educació emocional a través d’activitats lúdiques per a entendre la importància d’entrenar la consciència i aprendre a gestionar les nostres emocions.

Si vols que visquin un estiu emocionant, Campus Veie és la millor opció. Aquí combinem les activitats de lleure amb el treball de competències i habilitats compreses dins del marc de la intel·ligència emocional per a aconseguir una mescla especialment profitosa, útil, màgica i inoblidable pels nens, nenes i joves.

Un pla diferent per a les vacances on participaran en activitats divertides, refrescants, amenes i d’aventura a la vegada que aprenen a valorar-se, a identificar les seves emocions i a cooperar per a potenciar les seves habilitats relacionals i de comunicació.

cal rieraVida Escola intel·ligència emocional

Aporta les bases, la metodologia, els objectius i els continguts per a una educació emocional amb garanties.

cal riera

Aporta l’equip de monitoratge, responsabilitat i cuida dels nens i nens, les activitats de lleure, innovació i material pedagògic, i també molta il·lusió per a fer que totes les peces encaixin i que la dinàmica de les colònies funcioni a la perfecció.

Unes colònies on tothom s’hi sentirà a gust!

On es fa el Campus d’intel·ligència emocional?

 • Nom: Masia Cal Riera
 • Població: Puig-Reig
 • Comarca: Berguedà
 • Província: Barcelona
 • Habitacions: de 4, 6, 8 i 10 places
 • Banys: Banys comunitaris i privats
 • Espais: Porxo, sala taller i menjador polivalent
 • Piscina
 • Entorn Natural
 • Esplanades de joc
 • Carpa exterior
 • Bosc propi
 • Casa adaptada per a minusvàlids
 •                                   

Distancies des de:
Barcelona 92km | Lleida 141km | Girona 134km | Tarragona 142km

La Casa de Colònies Cal Riera es troba dins el terme municipal del poble de Puig-Reig, a la comarca del Berguedà, ben comunicada i amb un entorn rural encisador.

La masia fou construïda a finals del segle XVII. Va ser reconstruïda al 1912 i ha estat reformada els darrers anys essent a dia d’avui una masia acollidora, cuidada fins l’últim detall, i que manté el caràcter rural però amb un aire fresc i modern.

cal riera
colonies barcelona colonies lleure
lleuredosmil
cases de colonies barcelona lleuredosmil

Què farem ?

El campus tindrà un centre d’interès engrescador i màgic: LA MÀQUINA DEL TEMPS!

Aquesta temàtica girarà entorn la metàfora “la vida és un camí”. Per tant tenim un camí recorregut, un moment present i un camí per recórrer. Durant la setmana els nens i nenes del campus viatjaran amb la nostra màquina del temps per descobrir-se a ells mateixos. Viatjarem per l’univers de les emocions i descobrirem què són, com identificar-les i parlarem de la seva gestió, sempre a partir del joc i de manera lúdica!

Aquesta màquina també els permetrà aterrar i connectar amb moments del present que viurem amb molta intensitat. Coneixerem jocs del passat i del futur, danses, gimcanes, jocs d’aigua, viurem nits màgiques, desxifrarem scape-rooms i viurem moltíssimes sorpreses més!

La millor combinació per aprendre, perquè potenciïn les seves habilitats de relació, d’auto-coneixement i al mateix temps visquin unes colònies que recordaran tota la vida.

Preguntes sobre les colònies

Com és l’organització de les colònies?

La directora de les colònies és la Berta Gilbert, mestre especialista de música, directora de lleure educatiu, post –grau en intel·ligència emocional i directora del VEIE Bcn Vila de Gràcia¡

La Berta juntament amb l’equip de monitors/es especialistes en educació emocional dinamitzaran totes les activitats i tindran cura dels nens i nenes, dels seus àpats, el son, la higiene i les emocions durant les 24h.

I si el meu fill o filla necessita una dieta especial?

No hi ha cap problema, treballem tot l’any amb nens i nenes i estem acostumats a gestionar tant les al·lèrgies, com menús especials com petits trastorns que poden sorgir durant les colònies.

Els àpats estan servits per un càtering de qualitat del mateix poble però en cas de necessitar-ho la casa disposa de cuina.

Com es tracten els casos de nens o nenes que els hi costa menjar?

De la forma més natural possible, intentem que els nens provin de tot però en cap cas es força a menjar als nens i nenes, habitualment fora de casa sempre estan més oberts a provar coses noves o cuinades de manera diferent.

Fins quan tenim temps de fer la reserva?

Les places al Campus d’intel·ligència emocional VEIE són limitades, així que mentre hi hagin places disponibles es pot fer la reserva.

De totes maneres si ho teniu clar no espereu, que sempre s’omple força aviat.