Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

AMPA

Ampa

L'AMPA és l‘única entitat associativa situada en el centre educatiu mateix. Des de la participació voluntària, els pares i mares es responsabilitzen de desenvolupar projectes i accions pel bé de l'educació.

Els centres educatius amb AMPA cohesionada i activa obtenen un major èxit escolar entre el seu alumnat.

Lleure dos mil us vol ajudar a organitzar activitats diverses per assolir els vostres objectius.

  • Casals d'estiu, de Nadal, Setmana Santa
  • Colònies d’estiu Organitzem fins a l'últim detall

Per què Lleure dosmil?

La nostra experiència de més de 20 anys en el món del lleure ens avala. Ensenyem divertint-nos! La nostra feina és la millor carta de presentació, hem treballat amb escoles i institucions d’arreu de Catalunya en l’educació del lleure.

  1. Lleure dos mil és un empresa de lleure present al territori i que ofereix una resposta pròxima i eficaç a tots els centres.

  2. Oferim propostes a mida per obtenir el màxim rendiment dels recursos o instal•lacions existents en l’entorn.

  3. Oferim una gestió global de tots els aspectes del casal. Planifiquem, preparem, organitzem i valorem tota la proposta educativa i les activitats.

  4. La divisió per grups d’edat en cada activitat, ofereix la possibilitat d’aconseguir la màxima motivació del participants. Adaptem les activitats i els seus objectius educatius a cada edat.

  5. Complim amb la normativa i seguretat de les activitats d’educació en el lleure marcades per la Generalitat de Catalunya.

  6. Complim la ràtio d’un monitor per cada deu participants garantint una millor atenció.

  7. El nostre equip de monitors posseeix una àmplia experiència en el món del lleure. Durant tot l’any, els nostres monitors treballen de forma estable en el món educatiu no formal, convertint-se en una garantia de cohesió i professionalitat que repercuteix en l’èxit de les activitats.