Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio Más información Aceptar

AMPA

Colònies d'estiu

Una proposta perquè els vostres fills i filles gaudeixin d'unes vacances d'estiu d'una forma divertida, educativa, emocionant i plena de noves experiències.

Les nostres instal·lacions estan situades dins uns entorns fantàstics envoltats de natura i velles tradicions on en tot moment el nostre equip de professionals del lleure educatiu tindran cura dels vostres fills/es les 24 hores, vetllant per la seva diversió, el seu son, la seva alimentació, les seves emocions, ... en definitiva, de les seves necessitats físiques i emotives.

Us oferim colònies d’estiu a partir de 2 dies i per a nens/es de 3 a 16 anys

Realitzem les colònies 24h de Lleure dos mil a la Devesa (Rupit), i la Salle Natura (Gisclareny)

A partir dels projectes educatius de cada centre i segons les vostres necessitats, programem les vostres colònies d’estiu.

  1. Tallers ( tenyir semarretes, disfresses, maquillatge,.....)

  2. Excursions matinals o bé de tot el dia

  3. Multiaventura: rocòdrom, tir amb arc, cars de pedals, orientació, pista americana, esquís gegants, supervivència i BTT

  4. Activitats d’aigua o piscina

  5. Nits màgiques: jocs de nit, nit d’estels, nit de danses, descobertes nocturnes, nit de colors, discoteca,...Tots els programes educatius s’adeqüen a cada edat i tipologia de grup. Durant l’estada el vostre fill/a també tindrà les estones necessàries per tenir cura de la seva habitació, les seves pertinences, la seva higiene personal...Totes les activitats estan conduïdes per monitors de lleure educatiu i un director titulats, tal com estipula la Secretaria General de Joventut.Ampa estiu
Ampa lleuredosmil Ampa lleure estiu 24h.


Demaneu-nos més informació!