Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio Más información Aceptar

AMPA

Els nostres casals:
educació en el lleure

Els casals són un espai de relació i diversió per als infants durant els períodes de vacances escolars (finals de juny, juliol, setembre, Nadal i Setmana Santa). Nosaltres oferim un servei integral lúdico-educatiu que vetlli per l’educació en el lleure a través d’objectius i continguts reals en aquests espais.

La nostra experiència i aposta educativa es configura de forma flexible, adaptant-se a les realitats particulars de cada casal (segons els espais disponibles, nombre i edats dels nens/es, recursos de la zona, centres d’interès), cerquem que la motivació ens porti a aprendre i a ensenyar en l’educació de valors, conceptes i normes que implica l’educació no formal.

Oferim diverses possibilitats i assessorament perquè cada centre esculli la millor opció:

Casals infantils
(Els follets del bosc, les tribus Huk-Haleila, Macedònia de sabors...): Tallers de cuina, manualitats, contes, gimcanes, aigua continuen sent una de les principals formes d’educar en el lleure. Lleure dos mil ofereix tota la seva experiència per continuar estimulant la creativitat dels nens del casal.

Casals d'aventura (Campament Txiruca, Raid de Superació...):
Per motivar als més grans oferim un gran nombre d’activitats especialment dissenyades pels cicles mitjà i superior d’educació primària. L’aventura és el principal eix d’interès d’aquestes activitats que són realitzades amb monitors que posseeixen una àmplia experiència en el món dels esports, les activitats d’aventura i els jocs alternatius (tir amb arc, orientació, descobertes, trekking, jocs gegants, campaments...).

Casals en Anglès – English Day Camp:
A Lleure dos mil innovem dia a dia i ara oferim l’opció de realitzar els nostres casals 100 % en anglès. L’objectiu és aprendre i a ensenyar en anglès de forma natural mitjançant totes les activitats lúdico-esportives que oferim.

El nostres casals en imatges!

families lleuredosmil
casal | lleure colonies lleure
cases de colonies colonies barcelona barcelona lleuredosmil